Εδώ μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα δερματολογικών της Medimar και όλες τις πληροφορίες για αυτά. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο και διαβάστε το πληροφοριακό υλικό για τα προϊόντα μας.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ

Εδώ μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα φαρμάκων της Medimar και όλες τις πληροφορίες για αυτά. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και διαβάστε το πληροφοριακό υλικό για τα φαρμακευτικά προϊόντα μας.

ΦΑΡΜΑΚΑ

Εδώ μπορείτε να δείτε την πλήρη γκάμα των ιατρικών μηχανημάτων της Medimar και όλες τις πληροφορίες για αυτά. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο και διαβάστε το πληροφοριακό υλικό για τα προϊόντα μας.

ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Εδώ μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα Προϊόντων RUN PHARMACY SMART BUYS από την Medimar και όλες τις πληροφορίες για αυτά. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και διαβάστε το πληροφοριακό υλικό για τα προϊόντα μας.

RUN PHARMACY SMART BUYS

MEDIMAR SA

Η αξιοπιστία και η απόλυτη συνέπεια, οι οποίες χαρακτηρίζουν τις πρακτικές της Medimar SA, έχουν καταξιώσει την εταιρεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στις διεθνείς αγορές, γι’ αυτό και οι εξαγωγικές της δραστηριότητες αναπτύσσονται σήμερα σε 35 χώρες, σε τέσσερις ηπείρους.

Παιδικά συμπληρώματα διατροφής Νutrigen

Παιδικά συμπληρώματα διατροφής Νutrigen

Medimar S.A.

Η Medimar SA ιδρύθηκε το 1979 από τον Λάζαρο Μαρίνο και αναπτύχθηκε με ταχύτατους ρυθμούς, καθώς εισήγαγε πρωτοποριακές μεθόδους προώθησης στη φαρμακευτική αγορά, θεμελιώνοντας κυρίαρχη θέση στον τομέα της Δερματολογίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Medimar SA
Κηφισίας 17, 54655
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: (+30) 231 031 6061
Φαξ: (+30) 231 031 9840
Email: info@medimar.gr


Πολιτική Απορρήτου


offcanvasclose