Κηφισίας 17, 54655
Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 316.061
Φαξ: 2310 319.840
Email: info@medimar.gr

Φαρμακα

Εδώ μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα φαρμάκων της Medimar και όλες τις πληροφορίες για αυτά. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και διαβάστε το πληροφοριακό υλικό για τα φαρμακευτικά προϊόντα μας.
  pills
περισσότερα »
 

Δερματολογικα

Εδώ μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα δερματολογικών της Medimar και όλες τις πληροφορίες για αυτά. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο και διαβάστε το πληροφοριακό υλικό για τα προϊόντα μας.
  derma
περισσότερα »
 

Ιατρικα Μηχανηματα

Εδώ μπορείτε να δείτε την πλήρη γκάμα των ιατρικών μηχανημάτων της Medimar και όλες τις πληροφορίες για αυτά. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο και διαβάστε το πληροφοριακό υλικό για τα προϊόντα μας.
  machine
περισσότερα »
 

Τελευταια Νεα

SEPTOMIDA

H MEDIMAR ήδη κυκλοφορεί το αντισηπτικό 3 αλάτων ΕΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΔΙΝΕΙ 1litre ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ SPRAY των 50ml ΜΕ ΠΑΜΦΘΗΝΗ ΤΙΜΗ

περισσότερα »

EALK Step1 medical device class I

To EALK Step1 έχει αναβαθμιστεί, σύμφωνα με την απόφαση του ΕΟΦ, σε MEDICAL DEVICE class I και με δυνατότητα να επεκταθεί και σε class B.

περισσότερα »

Ενημέρωση για Nigrantil Cream

Το Nigrantil σύντομα θα μετονομασθεί σε DEVITIL για να υπάρχει παγκοσμίως με ένα όνομα. DEVITIL → NIGRANTIL

περισσότερα »

Νέο προϊόν 2015 DEKASKIN

Εντός του 2015, επίσης, η MEDIMAR θα κυκλοφορήσει τη κρέμα DEKASKIN. Μια καινοτομία παγκόσμια για την ΑΤΟΠΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ και ΕΚΖΕΜΑ. Το DEKASKIN cream είναι αποτέλεσμα 2 1/2 χρόνων μελετών από κορυφαίους επιστήμονες και οι πρώτες εφαρμογές δειγμάτων δίνουν τα πιο αισιόδοξα μηνύματα για την αντιμετώπιση της ΑΤΟΠΙΚΗΣ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑΣ.

περισσότερα »

Νέο προϊόν 2015 Aquaderm Plus

Η Aquaderm Plus είναι μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ κρέμα για να αποκαταστήσουμε βλάβες του δέρματος με ΑΜΕΣΟ τρόπο και απόλυτη ΣΙΓΟΥΡΙΑ . Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ της περιεκτικότητα σε Vitamin A και η όλη σύνθεσή της διορθώνει ΑΜΕΣΑ :   * Ξηροδερμίες * Φλογώσεις * Εγκαύματα *Παρατρίμματα * Ηλιακά Εγκαύματα * Πρόληψη ραβδώσεων * Ανανέωση του Δέρματος * Φαγούρα Δερματική   Μπορεί να εφαρμοστεί πολλές φορές την ημέρα . Η Aquaderm Plus δημιουργεί γρήγορη ΕπιθηλιοΑνάπλαση , καταστέλλει τον κνησμό και ενυδατώνει το δέρμα ΑΜΕΣΑ . Χρησιμοποιείστε την Aquaderm Plus σε ατροφίες δέρματος και είναι Απαραίτητη σε κάθε σπίτι και ακόμη πιο απαραίτητη σε κάθε ΜΗΤΕΡΑ για την περιποίηση δερματικών φλογώσεων των ΠΑΙΔΙΩΝ .   * Δ ε ν έ χ ε ι P a r a b e n s * Δ ε ν έ χ ε ι Ά ρ ω μ α .   Για τους Δερματολόγους είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΙΚΑ και ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΡΕΜΑ για ΓΑΛΗΝΙΚΑ. Η Aquaderm Plus έχει 75ml και είναι ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΗ .   AQUADERM PLUS ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΛΥΣΗ για το ΔΕΡΜΑ

περισσότερα »

Δειτε πως θα μας βρειτε

Εισάγεται την οδό σας και την πόλη σας και πατήστε "δείτε την διαδρομή" για να δείτε πως θα έρθετε σε εμάς...

(προσοχή!!! το όνομα της οδού χωρίζεται με κόμμα από το όνομα της πόλης)

Medimar news letter

Εγγραφείτε τώρα στην mail list της Medimar SA και μάθετε πρώτοι για τα νέα μας, τα νέα φαρμακευτικά και δερματολογικά προϊόντα, για τα νέα ιατρικά μας μηχανήματα...
Receive HTML?

Χρησιμοι Συνδεσμοι


Copyright © 2008-2015 - Medimar.
Powered by Istokosmos.gr.