Aquaderm Skrin

Aquaderm Skrin
Font size

Νέα, παγκόσμια καινοτομία

Aquaderm Skrin: Ειδική αγωγή για άμεση απαλλαγή από μώλωπες και εκχυμώσεις

Η Medimar SA πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά, δημιουργώντας το ταχύτερο, ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο προϊόν για την άμεση αντιμετώπιση των αιματωμάτων, την Aquaderm Skrin.

Η Aquaderm Skrin είναι μια κρέμα με ισχυρή δράση ενάντια σε μώλωπες, εκχυμώσεις, αιματώματα και οιδήματα, όποια κι αν είναι η αιτία εμφάνισής τους (μετεγχειρητικά, λιποαναρρόφησης, βλεφαροπλαστικής, ρινοπλαστικής, χτυπήματα, μώλωπες, εκχυμώσεις, κλπ). Είναι η πιο ολοκληρωμένη και πολυεπίπεδη σύνθεση με επιστημονική τεκμηρίωση για τα γρήγορα αποτελέσματά της. Προσφέρει ισχυρή απαλλαγή από τη φλεγμονή και δημιουργεί αιματική κινητικότητα για την αποσυμφόρηση στο σημείο με το πρόβλημα, βοηθώντας το δέρμα να επανέλθει γρήγορα στη φυσιολογική του κατάσταση.

Η Aquaderm Skrin είναι ένα απόλυτα ασφαλές και χωρίς παρενέργειες προϊόν, καθώς η σύνθεσή της αποτελείται από τέσσερα φυτικά συστατικά:
• Fucoidans (αντιπηκτικό - αντιοξειδωτικό - καταχωρημένο για την ασφάλειά του στο FDA των ΗΠΑ)
• Quassia (ισχυρό αντιφλεγμονώδες - καταχωρημένο για την ασφάλειά του στο FDA των ΗΠΑ)
• Arnica (αντιφλεγμονώδες)
• Ruscus Aquleatus (αγγειοκινητικό)

Η Aquaderm Skrin διατίθεται σε μαλακό, πλαστικό σωληνάριο των 25gr.

Λίγα λόγια για τη Medimar SA:
Η Medimar SA βρίσκεται εδώ και 40 χρόνια στην υπηρεσία των Ιατρών, προτείνοντας πάντα κορυφαίες λύσεις για το δέρμα. Μέσα από συνεχή έρευνα και αναζήτηση, πάντα σε συνεργασία με εξέχοντες επιστήμονες και τα σημαντικότερα ερευνητικά κέντρα, δημιουργεί προϊόντα που διακρίνονται παγκοσμίως για την αποτελεσματικότητά τους.

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ